Blomsterranglen

kr.25,00

Hækleopskrift på Blomsterranglen fra strikle.dk

Blomsterranglen er perfekt til det lille barn, da den med sine mange farver og lyd fanger barnets interesse. Blomsterranglen er lavet med blomsterblade i forskellige kraftige farver, så den er nem at få øje på, og fanger barnets interesse. Blomsterbladene passer godt i en barnehånd, så det er nemt for barnet at gribe fast i ranglen og lege med den. I ranglen findes en lille rasleboks, så den giver en god lyd. Derudover er ranglen blød, så man ikke slår sig på den, og den er lavet uden dele, der kan komme galt i halsen. Blomsterranglen måler ca. 14 cm.

Hækleopskriften er lavet med gode forklaringer samt billeder og er derfor også god til dig, som er nybegynder. Derudover er det et ideelt projekt, hvis du ligger inde med nogle garnrester, som skal bruges.

Materialeliste:
§ Lidt bomuldsgarn i farven mørkeblå, lyseblå, mørkegrøn, lysegrøn, gul, rød og orange
§ Hæklenål str. 2,5 eller anden størrelse, som passer til det valgte garn
§ Lille rasleboks
§ Nål
§ Saks

Garnforbruget er vejledende!

DIGITAL LEVERING: Efter gennemført køb modtager du straks en e-mail med kvittering og et link til download af hækleopskriften som udskriftsvenlig PDF-fil. Bemærk at der er en downloadbegrænsning, og sørg derfor at gemme PDF-filen lokalt på din computer eller smartphone, når du har hentet den. Downloadlinket udløber efter 3 måneder.