Blæksprutten Tot

kr.39,00

Hækleopskrift på Blæksprutten Tot fra strikle.dk

Tot måler ca. 42 cm fra top til længste arm og kan med sine ti arme bringe stor glæde hos både store og små.
Blæksprutterne Zar og Tot er meget velegnede til nyfødte og babyer, da deres lange arme kan være med til at skabe ro og tryghed hos det lille barn. Nyfødte finder tryghed ved at holde i armene, da de er vant til at holde fast i navlesnoren inde i maven. Derudover kan deres lange krop ligge tæt op ad barnet, hvilket også skaber tryghed. Læs meget mere om dette på Blæksprutten Zars blogopslag.
Tot er også en god legekammerat med massere at undersøge for de nysgerrige hænder og stimulering af sanserne med bl.a. sugekopperne på de mange forskellige ben og de to store øjne.

Hækleopskriften er skrevet med detaljerede forklaringer og hele 37 billeder til at guide dig igennem alle blækspruttens dele og monteringer. Derudover er der også en fotoguide til, hvordan man hækler sugekopperne. Opskriften er derfor også god til dig, som er nybegynder.

Materialeliste:

§ 75 g bomuldsgarn i farven lyseblå
§ 50 g bomuldsgarn i farven hvid
§ Hæklenål str. 2,5 eller anden størrelse, som passer til det valgte garn
§ Et par sikkerhedsøjne, 25 mm
§ Fyld
§ Nål
§ Saks

Garnforbruget er vejledende!

DIGITAL LEVERING: Efter gennemført køb modtager du straks en e-mail med kvittering og et link til download af hækleopskriften som udskriftsvenlig PDF-fil. Bemærk at der er en downloadbegrænsning, og sørg derfor at gemme PDF-filen lokalt på din computer eller smartphone, når du har hentet den. Downloadlinket udløber efter 3 måneder.