Velkommen til min hækleverden

Hej og velkommen til min hækle- og strikkeverden strikle.dk. Jeg hedder Emily, og jeg elsker at hækle og strikke! I 2017 oprettet strikle.dk som et hyggeprojekt, hvor jeg siden har delt og solgt mine hækle- og strikkeopskrifter. Jeg er 26 år gammel, bor i Odense med min kæreste og søn og til daglig læser jeg medicin på Syddansk Universitet.

Hækling og strikning er for mig ren afslapning, og noget jeg ofte giver mig i kast med, når jeg har tid eller skal have en pause fra bøgerne. Jeg har en forkærlighed for hæklede dyr, og da min kæreste og jeg er blevet forældre, kommer hækleværk og strik til babyer og børn helt sikkert til at fylde en stor del på strikle de næste mange år.

Alle hækleopskrifter du finder her på hjemmesiden, har jeg selv udviklet og designet, og jeg har forsøgt at lave dem nemme at gå til med gode beskrivelser og illustrerende billeder. Jeg håber meget, du kan få glæde af hækleopskrifterne.

Har du lyst, kan du følge med på Instagram (@strikle.dk), og du er naturligvis altid velkommen til at sende mig en besked via kontaktformularen eller på emily@strikle.dk.

Mange hilsner fra

Emily