Velkommen til mit hækleunivers

Hej og velkommen til mit hækleunivers strikle.dk. Jeg hedder Emily, og jeg elsker at hækle! Derfor har jeg i 2017 oprettet strikle.dk som et hyggeprojekt, hvor jeg deler og sælger mine hækleopskrifter. Jeg er 23 år gammel, bor i Odense med min kæreste og til daglig læser jeg medicin på Syddansk Universitet.

Hækling er for mig ren afslapning, og noget jeg ofte giver mig i kast med, når jeg har tid eller skal have en pause fra bøgerne. Jeg har en forkærlighed for hæklede dyr, og da min kæreste og jeg bliver forældre til februar 2019, kommer hækleværk til babyer og børn helt sikkert til at fylde en stor del på strikle de næste mange år.

Alle hækleopskrifter du finder her på hjemmesiden, har jeg selv udviklet, og jeg har forsøgt at lave dem nemme at gå til med beskrivelser og illustrerende billeder. Jeg håber meget, du kan få glæde af hækleopskrifterne.

Har du lyst, kan du følge mig på Instagram (@strikle.dk), og du er naturligvis altid varmt velkommen til at sende mig en besked via kontaktformularen.

Mange hilsner

Emily